Home Producten Services Aanbiedingen Leveringsvoorwaarden Over ons Contact

PeLeCOM

Bedrijfsautomatisering

(nu ook voor particulieren)

© 2015 PeLeCOM Bedrijfsautomatisering, Sandrinapad 16, 2722 CE  Zoetermeer. Tel: 06-53457862 E: info@pelecom.nl

Home

Disclaimer

Disclaimer

Over ons:

PeLeCOM Bedrijfsautomatisering is opgericht op 10 januari 1990 in Den Haag door Peter van der Meer en Leen van der Plas. Het bedrijf is zoals zo vele bedrijven ontstaan door een uit de hand gelopen hobby.


PeLeCOM toen:

In de eerste jaren richtte we ons vooral op het ontwerpen van software en het samenstellen van COMputersystemen. Al snel bleek dat er veel vraag was naar bedrijfsgerichte implementaties van gebruikersvriendelijke computersystemen met bijbehorende software voor het midden- en kleinbedrijf. Hierbij werd ook de persoonlijke opleiding van de eindgebruiker niet vergeten.


PeLeCOM nu:

De laatste jaren is de behoefte aan ICT-apparatuur en de ondersteuning daarvan flink veranderd. De vraag naar informatie is toegenomen, de informatie is veelal te vinden op internet en de systemen zijn goedkoper geworden. Ook maken we steeds meer gebruik van tablets en smartphones. Om al deze apparaten goed te kunnen koppelen en te kunnen installeren is er kennis nodig. Wij beschikken over deze kennis en helpen u graag hiermee. Kijk op deze website bij Services wat wij voor u kunnen betekenen.


PeLeCOM in de toekomst:

Wij volgen constant alle ICT-trends in de markt zoals cloudcomputing, social media etc. zodat wij u ook in de toekomst van dienst kunnen zijn.